14 Mart 2012 Çarşamba

Kurabiyeler Uzaydan Bildirirse :)...


Bir kurabiye setiyle daha karşı karşıyayız :). Günlerden bir gün güzel bir mail düştü bilgisayarıma. Üniversiteden bir arkadaşımdı, okul sonrası görüşmemiştik. Hem blogumu takip ettiğini, hem de Ankara'daki kız arkadaşının doğum günü için bir şeyler düşündüğünü belirtiyordu. 

Emre o kadar heyecanlıydı ki bir yandan tema arayışına girmiş bir yandan da nasıl yapsak da Arzu'ya yakalanmasak, sürprizi bozmasak derdine düşmüştü :). Onun bu heyecanına ortak oldum ve ne yapacağımıza karar verdik. Arzu "Astronomi" okuyordu ve ona uygun bir şeyler yapacaktık. Renkler, nesneler, hepsine ait benzemesini istediği illüstrasyonlar gönderdi bana. Gün içinde işinin arasında o kadar hummalı çalıştı ki bana araştıracak bir konu bırakmadı diyebilirim. 

Bu karşılıklı yardımların sonucu olarak da ortaya bu kurabiyeler çıktı :). Kurabiyeler hakkındaki geri dönüşler genellikle "Kıyamıyor ve yiyemiyoruz" şeklinde oluyor. Ben de bu nedenle saklanması için birkaç özel kurabiye ve yenebilmesi için de başka kurabiyeler yapmayı teklif ediyorum. İşte bu çalışmada da yıldızlar yemek için yapıldı :).  

Hediyesini aldığı gün beni arayan ve beni çok mutlu eden Arzu'ya nice yaşlar diliyorum :)... 



1 yorum:

Unknown dedi ki...

Özsel'cim emeğine sağlık :)Bir yandan bavul hazırlıyorum bir yandan da senin bu güzel yazını okudum. Fotoğraflar ve o görüntüsünün güzelliği kadar lezzeti de güzel olan kurabiyeler için tekrar çok sağ ol...