16 Şubat 2012 Perşembe

Minnoş Çiçekler :)...




Çekilişin ve "Sevgililer Günü"nün ardından zaman yeni bir hikaye zamanıdır :). Yapmış olduğum çekiliş sonucu Naile Hanım için hazırladığım kavanozu ilerleyen günlerde paylaşacağım sizlerle. Bugün paylaşacağım çiçekler çok özel biri için yapıldı. Kendisi üniversitede hayatıma girdi, kız kardeşlerim arasına eklendi :). 


Geriye dönüp baktığımda bir sürü şey geçmiş başımızdan. Biz gerçek anlamda 4 seneyi birlikte geçirdik Aslı'yla :). Deyim yerindeyse ne yediğimiz ayrı gitti ne içtiğimiz. Aile olduk birbirimize, kardeş olduk. Gezdik gezdik, sınavlardan 1-2 gece önce eve dolup sabahlara kadar çalıştık. Sürekli planlar yaptık gidemediğimiz ama her daim hayalimizde olan. Bugünlerde iş güç derken eskisi kadar görüşemiyor olsak bile, kalplerimiz birlikte. Bunu bilmek bile yeterli. 


Susan Sarandon ve Goldie Hawn'ın başrollerini paylaştığı 2002 yapımı "The Banger Sisters"ı seyrettiğimde biz geldik aklıma. Tek farkla bizim aramıza 20 yıl gibi bir süre girmemesi kaydıyla :).


Başlık da senin için,
İyi ki varsın kardişim :)...








Not: Ben bu fiyonklu çiçeklerime çok alıştım. Blogun ilk günlerinde de çiçeklerim vardı ve fiyonklulardı. İlerleyen günlerde bir grup çiçek daha eklenecek bahçemize :). 

Hiç yorum yok: